PRØV MOTOCROSS

Hos BS motocross er det muligt at prøvekøre en motocrosser. For går man med tanken om, at man godt kunne tænke sig at starte til motocross, kan det være en rigtig god ide at prøve det, inden man som familie beslutter sig for at starte for alvor.


Det er bedst at aftale tid via hjemmesiden, Facebook eller mail. I vinterperioden 1/12-28/2 er der lukket for prøvekørsel.


Pris for prøvetur er 250,- Her får man grundig instruktion, alt nødvendigt sikkerhedsudstyr. Prøvekørselen vare cirka 30 min fordelt over 2 baner. Vi kan desværre ikke tilbyde prøvekørsel til børn over 140 cm.  


Nedenunder ses de forskellige prøvemaskiner som klubben råder over til prøvekørsel.

pw50.jpg
ttr50.jpg
ttr70.jpg

FOR DE MINDSTE

Yamaha PW50 med sidevogn er for de allermindste. Her har forældre mulighed for at sidde med og hjælpe barnet rundt på banen.


En Yamaha PW50 er en rigtig fin begyndermaskine, som henvender sig til børn fra 3 år til 5 år.

FOR DE SMÅ

Yamaha TTR50 er for de små, som er stabil på en almindelig cykel med pedaler. Denne crosser har en meget blid og rolig 4 taktsmotor med 3 gear og slyngkobling. 


Med slyngkobling menes der, at barnet ikke selv skal koble ind og ud ved start, og mellem gearskift. Maskinen henvender sig til børn fra 4 år til 7 år.

FOR DE STØRRE

Yamaha TTR90 er for de lidt større børn. Maskinen er udstyret med en større motor og er lidt højere end TTR 50'eren. Maskinen henvender sig til børn fra 6 år til 11 år.